top of page
Поиск

Нарада директорів

17 січня 2019 року на базі ДНЗ «Лисянський професійний аграрний ліцей» відбулася обласна нарада за участі керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему «Випусник-професіонал – пріоритет для професійної освіти області».

На початку зустрічі у рамках ознайомлення з діяльністю закладу освіти учасники наради переглянули презентацію позаурочної роботи ліцею, протягом якої присутн

іх привітали з новорічно-різдвяними святами яскравими колядками, щедрівками та віншуванням.

Також керівники профтехзакладів переглянули показові виступи учасників спортивної секції «Бокс» та гуртка спортивного танцю.

У рамках ознайомлення з матеріально-технічною базою Лисянського професійного аграрного ліцею освітяни відвідали кабінети фізики та математики, історії, хімії та біології, де використовуються сучасні STEM-технології. Гості закладу були приємно вражені успіхами учнів, які освоюють учбовий матеріал за допомогою новітніх комплексів навчального обладнання.

Відкриваючи роботу наради, заступник начальника управління освіти і науки ОДА Валентина Ткаченко означила стан справ у сфері профтехосвіти та підсумувала досягнуті успіхи. Зокрема, було відзначено здобутки на фахових конкурсах всеукраїнського рівня.

На завершення заходу Валентина Ткаченко визначила ключові завдання діяльності закладів системи профтехосвіти області.















10 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Підтримка программи Education UA 2019.

З 22 квітня 2019 року стартувала нова соціальна програма в сфері освіти - EducationUA, головною метою якої є матеріальна підтримка талановитих студентів. За умовами програми буде проведено конкурс та

bottom of page